Over Pennings Salaris en Advies

Nederland is in de ban van de Elfstedentocht als Geert Pennings in 1985 zijn eerste ervaring opdoet met salarisadministratie. Zijn carriere begint op de salarisadministratie van een groot uitzendbureau. Al snel blijkt hij een talent in dit vakgebied te ontwikkelen. Na 25 jaar in dienst van het bedrijfsleven te hebben gewerkt, maakt Geert in 2010 de stap naar het zelfstandig ondernemerschap.

Ondernemen is een uitdaging. Het is mijn methode om mijn kennis en kwaliteiten op het gebied van salarisadministratie in te zetten als specialist voor het MKB.

Van interim salarisadministrateur tot vaste partner voor het MKB

Vanaf 2010 vulde Geert Pennings zijn agenda voornamelijk met interim salaris consultancy opdrachten. Maar het bleef kriebelen om meer ondernemers van dienst te kunnen zijn. Hij ontwikkelde een oplossing voor het MKB en wil met een all-in oplossing voor salarisverwerking de partner zijn voor het MKB.

HRM en salaris in goede handen

De oplossingsgerichte instelling van Pennings Salaris en Advies neemt u zorgen uit handen. Wij ontzorgen zodat u kunt doen waar u goed in bent. Wij leveren u niet alleen de 'cijfertjes' die horen bij salarisadministratie, maar zijn er ook als vraagbaak voor uw personele zaken.

Het onderscheid zit 'm in de all-in service die niet om 5 uur 's-middags stopt! Een constante kwaliteit en de ondersteuning die u nodig heeft, op het moment dat u het nodig heeft.

Kennis en software zijn onderhavig aan ontwikkeling. Wij actualiseren onze kennis continu en kiezen voor een goede en veilige automatisering.

Op zoek naar zekerheid en kwaliteit? Maak kennis en u bent overtuigd dat uw salarisadministratie in goede handen is.

Uw voordelen

  • All-in tarieven voor salarisverwerking voor het MKB
  • Tijdelijke ondersteuning op uw salarisadministratie


Offerte aanvraag

Wilt u een offerte ontvangen? Laat hier uw gegevens achter en geef zo duidelijk mogelijk uw wensen aan.

Pennings Salaris en Advies
Lokeren 163
5235 DD 's-Hertogenbosch

06-52586984
info@pennings-salarisenadvies.nl

Direct contact

Laat uw gegevens achter op het formulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.